F.A.Q.

. . . .

F.A.Q.

Mogućih pitanja je puno. Pogledajte koja su dosada najčešća pitanja i možda među njima pronađete ono što vas zanima. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte, pišite ili zovite! Za svaki upit ili dilemu stojim na raspolaganju. 🙂

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Smještajna jedinica treba izgledati reprezentativno na fotografijama jer fotografija značajno doprinosi prodaji, zato je prije fotografiranja dobro da napravite ovih nekoliko sitnica:
– namjestite uredno krevete
– dekorirajte krevete tako da na dno kreveta stavite složeni prekrivač i ukrasne jastučiće
– ako spavaća soba ima zidove u bojama, preporuka je da posteljina bude jednostavna
– na noćni ormarić možete staviti knjigu ili neki ukras
– namjestite terasu ili balkon, iznesite ležaljke, jastuke, stolove i uredite biljke
– svakako maknite sve osobne stvari

Ukoliko imamo dogovoren fiksan termin za fotografiranje, a prognoza nije obećavajuća odnosno slijedi naoblaka ili kiša, termin otkazujemo i prebacujemo na prvi sljedeći slobodan termin kada se očekuje ljepše vrijeme. Najčešće treba pričekati dan ili dva, budući da se dobra fotografija ne može napraviti bez plavog neba i sunca. Prognozu pratim te ćete biti na vrijeme obaviješteni ukoliko dođe do bilo kakvih promjena.

Ukoliko nemate ideju kako dekorirati vaš objekt možete se odlučiti za profesionalno dekoriranje te me slobodno kontaktirati za ponudu. Ako ipak želite pokušati sami, slobodno mi se obratite, rado ću vam poslati listu jednostavnih savjeta za dekoraciju (u pdf formatu) pomoću koje ćete lako moći postići bolju prezentaciju vašeg smještajnog objekta.

Cijena redizajna vašeg objekta ovisi o dogovoru jer je svaki prostor drugačiji i zato zahtjeva manje ili više različitih intervencija. Za procjenu cijene potrebno je da izađemo na teren ili da nam vi pošaljete fotografije postojećeg objekta. Zatim na temelju vaših želja, proračuna koji imate na raspolaganju za redizajn te vremenskog roka u kojem bi objekt trebao biti gotov, naš će tim kreirati ponudu prema vašim uvjetima. Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte.

Putni troškovi u krugu od 50km od Rijeke su uključeni u cijenu. Otoci se dodatno naplaćuju te molim da me kontaktirate za detalje.

To je prvo i najvažnije pravilo u oglašavanju apartmana. Loša fotografija čak i lijepe apartmane čini neatraktivnim. Danas su profesionalne fotografije postale standard za sve iznajmljivače koji se misle ozbiljno baviti ovim poslom. Apartmane slikamo profesionalnom opremom za fotografiranje nekretnina. Obavezno širokokutnim objektivom koji prikaže cijelu prostoriju, sve fotografije slikamo sa stativa kvalitetnim blicem. Nakon fotografiranja svaku fotografiju detaljno obradimo u  Photoshopu.

Uz standardne dnevne fotografije interjera i exterjera fotografiramo i izrazito atraktivne noćne fotografije (idalno za objekte s bazenom ili jacuzijem), te zračne fotografije Dronom koje  daju dodatnu dimenziju.

Right click is disabled.