O nama

Fotografiranje arhitekture, interijera i eksterijera

 

Hoteli, apartmani, privatni smještaj i slične nekretnine su objekti koji u današnje vrijeme zahtijevaju vrhunsku fotografiju kako interijera tako i eksterijera. Mase turista sa svih krajeva svijeta zasigurno ćete privući kvalitetnom fotografijom a lošom ih možete samo odbiti. Sama fotografija govori puno i o Vama i o Vašem objektu koji te predstavlja izvrsnu stavku u promociji objekta

Kliker - realestate photography

Višegodišnja iskustva agencija za prodaju i najam nekretnina nedvojbeno govore kako dobra fotografija kod kupaca ili najmoprimaca znači više od 60% obavljenog posla. Istovremeno, prvi dojam koji klijent dobiva o nekretnini promatrajući fotografije znači više od 90% odluka za daljnje korake. Kod prodaje novoizgrađenih nekretnina (stanova, apartmana i kuća) dobro osmišljena fotografija interijera i eksterijera u velikoj će mjeri privući pozornost potencijalnih kupaca, što uvelike povećava mogućnost prodaje.


Svojim fotografskim uslugama možemo se pobrinuti da se Vaša nekretnina lijepim i kvalitetnim fotografijama izdvoji od ostalih te time privuče pažnju potencijalnih gostiju. Za to koristimo profesionalnu opremu, višegodišnje iskustvo i kreativan pristup.


Nakon završenog fotografiranja naručitelj odabire fotografije koje želi nakon čega se pristupa obradi fotografija te u roku 2-3 dana isporučuje USB stick sa gotovim fotografijama ili se fotografije isporučuju preko nekog od Cloud servisa.


Fotografije nikad nisu bile tako važne za prodaju nekretnine kao što su to danas. Tržište se ponovno pokreće, a potražnja za nekretninama stvara i potražnju za fotografijama. Pružamo uslugu profesionalnog fotografiranje nekretnina interijera, eksterijera, arhitekture, apartmana, kuća, hotela, vila, restorana, ordinacija.

Cilj mi je konstantno poboljšavati svoju vještinu i povećavati znanje o fotografiji. Učenje nikada ne prestaje i često sam sam sebi najveći kritičar. Uvijek može biti bolje.

Stalno učim o fotografiji, raznim tehnikama i tehnologiji, usavršavam digitalnu post-obradu i tijek rada u koji ulazi i katalogiziranje digitalnih materijala koje proizvodim. Smatram da je dobra organizacija rada nakon fotografiranja vrlo važna i tome pridajem mnogo pažnje.

Volim putovati i neprestano sam u potrazi za još boljim svjetlom i onim magičnim trenutkom kada svjetlo u najboljem izdanju prikaže dijelić svijeta koji nas okružuje.​


One doesn’t stop seeing. One doesn’t stop framing. It doesn’t turn off and turn on. It’s on all the time.”

— Annie Leibovitz


“You don’t take a photograph, you make it.”

— Ansel Adams

Right click is disabled.